//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Edward A. Silver, David F. Pyke, Douglas J. Thomas. Inventory and Production Management in Supply Chains. CRC Press, 2021

Tegemist on menuka raamatu neljanda trükiga. Tutvustatakse varude ja tootmise haldamist kogu tarneahelas. Tänapäeva kiire info liikumine on teinud firmade jaoks lihtsalt võimalikuks oma tooteid ja teenuseid pakkuda üle terve maailma. Sealjuures ootavad kliendid endiselt, et nende toode jõuaks nendeni kiirelt ja usaldusväärselt. Mis ühtlasi on varude haldamise ja tootejuhtimise protsesside korraldamise tõstnud ettevõtjate jaoks edu saavutamisel võtmeküsimuseks.

Vaata saadavust e-kataloogist / Check the availability from e-catalogue

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused