//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management, Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Matthew John Franchetti. Lean Six Sigma for Engineers and Managers : With Applied Case Studies. CRC Press, 2020

Põhjalik sissejuhatus kuue sigma meetodisse. Pakub üksikasjalikku tegevuskava ja valdkonnapõhiseid näiteid. Raamat aitab määratleda parendusvajadused, mõõta praegust ettevõtte tulemuslikkust, analüüsida tulemusi statistiliste tööriistade abil, parandada äri- ja finantstulemusi. Ülemaailmne konkurents, majanduskriisid, tarbijate suurenenud ootused kõrgema kvaliteedi ning madalamate kulude järele on suurendanud kuue sigma meetodi aktuaalsust.

Vaata saadavust e-kataloogist / Check the availability from e-catalogue

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused