Majandus ja finantsid, Tootmine ja tootmiskorraldus

Pascal Dennis, Laurent Simon “Harnessing Digital Disruption : How Companies Win with Design Thinking, Agile, and Lean Startup”, 2021

Kaasahaarav uudses formaadis raamat demonstreerib, kuidas rakendada digitaaltehnoloogia, meetodite ja mõtlemise jõudu. Tegevus toimub Singapuri rahvusvahelises suures organisatsioonis, mis seisab silmitsi digitaalsete häiretega. Tegemist on küll pangandusettevõttega, kuid kirjeldused, meetodid ja õppetunnid sobivad nii tööstus-, kui -kommunaalettevõtetele, kindlustusandjatele, haiglatele ja valitsusasutustele.

Saab teada, kuidas arendada oma digitaalse ümberkujundamise strateegiaid, arendada juhtide digitaalset kirjaoskust ja arusaamist kasvu juhtimisest ning kasvatada pragmaatiliste ettevõtjate võrgustikku.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv