//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

B. Purushothama. Handbook of Managing Apparel Production and Quality. Woodhead Publishing, 2019

Rõivatööstuses on kasvanud suureks tööstusharuks, mis pakub töökohti miljonitele inimestele erinevates arenguriikides ning arenenud riikides. Ainult automatiseeritud süsteemidega suure tehase ehitamine ei ole piisav, et ellu jääda. Vajalik on välja töötada teadusliku ja analüütilise lähenemisviisiga juhtimiskultuur. Turustamine, tootmise planeerimine, tootmisjuhtimine, jäätmekäitlus, kvaliteedijuhtimine, kulude juhtimise kontseptsioonidest küll räägitakse, aga nende täispotentsiaal on tekstiilitööstuses jäetud kasutamata. Raamat annab lühikese ülevaate erinevatest rõivatööstuses kasutusele võetud juhtimissüsteemidest.

Vaata saadavust e-kataloogist / Check the availability from e-catalogue

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused