Tootmine ja tootmiskorraldus

“Business Intelligence and Analytics in Small and Medium Enterprises”, 2021

BI&A (äriteave ja analüütika – business intelligence & analytics) kujutab endast tehnikaid, tehnoloogiad, süsteeme, tavasid, metoodikaid ja rakendusi, mis analüüsivad olulisi äriandmeid, et aidata ettevõttel paremini mõista oma äri ja turgu ning teha õigeaegseid äriotsuseid.

BI&A võib pidada väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete otsuste toetamise nurgakiviks.

Raamatus toetutakse uusimatele ja levinumatele uurimustele, mis on sel alal tehtud. Keskendutakse teemadele: ettevõtete ees seisvad tehnoloogilised väljakutsed, teadmiste jagamine ja perspektiivid rahvusvahelisel tasandil. Pakutakse välja erinevaid strateegiaid ja võimalusi konkurentsivõime tingimustes õigete valikute tegemiseks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv