Tootmine ja tootmiskorraldus

Nezameddin Faghih, Ebrahim Bonyadi, Lida Sarreshtehdari “Quality Management and Operations Research : Understanding and Implementing the Nonparametric Bayesian Approach”, 2021

Raamat kasutab kvaliteedijuhtimise ja operatsioonianalüüsi valdkonnas mitteparameetrilisi Bayesi mudeleid. Tutvustab samm-sammult mudelite rakendamist erivaldkondades. Raamat aitab kasutada statistilisi mudeleid keeruliste mõistete uurimisel ja nende rakendamisel operatsioonide uurimise, tööstustehnika, tootmistehnika, arvutiteaduse, kvaliteedi ja töökindluse, hoolduse planeerimise ja operatsioonide juhtimise valdkonnas.

See raamat aitab teadlastel, analüütikutel, uurijatel, disaineritel, tootjatel, töösturitel, ettevõtjatel ja finantsturgude otsustajatel leida toodete eluea mudelit ja teha teisi turgudel olulisi otsuseid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv