//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Nezameddin Faghih, Ebrahim Bonyadi, Lida Sarreshtehdari. Quality Management and Operations Research : Understanding and Implementing the Nonparametric Bayesian Approach. CRC Press, 2021

Raamat kasutab kvaliteedijuhtimise ja operatsioonianalüüsi valdkonnas mitteparameetrilisi Bayesi mudeleid. Tutvustab samm-sammult mudelite rakendamist erivaldkondades. Raamat aitab kasutada statistilisi mudeleid keeruliste mõistete uurimisel ja nende rakendamisel operatsioonide uurimise, tööstustehnika, tootmistehnika, arvutiteaduse, kvaliteedi ja töökindluse, hoolduse planeerimise ja operatsioonide juhtimise valdkonnas.

See raamat aitab teadlastel, analüütikutel, uurijatel, disaineritel, tootjatel, töösturitel, ettevõtjatel ja finantsturgude otsustajatel leida toodete eluea mudelit ja teha teisi turgudel olulisi otsuseid.

Vaata saadavust e-kataloogist / Check the availability from e-catalogue

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused