//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Nigel Slack, Alistair Brandon-Jones. Operations and Process Management : Principles and Practice for Strategic Impact. Pearson, 2021

Raamat on tootmisjuhtimise ja protsesside jutimise valdkonna üks põhilisemaid teoseid. Teose populaarsust näitab ka see, et tegemist on juba raamatu kuuenda trükiga. Autorid lähenevad teemale juhtimisperspektiivist ning annavad selge ja lühikese ülevaate valdkonna olemusest, põhimõtetest ja praktikast.

Iga peatükk pakub hulganisti näiteid, raamistikke ja tehnikaid. Uus väljaanne sisaldab uusi juhtumiuuringuid, mis on võetud erinevatest tööstusharudest ja piirkondadest. Uute teemadena on käsitletud teenindus ja teenuste koosloomine.

Vaata saadavust e-kataloogist / Check the availability from e-catalogue

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused