Juhtimine ja turundus

Kim Scott “Radikaalne siirus : ole vinge boss, kaotamata oma inimlikkust”, 2021

Väikesed idufirmad alustavad oma edukat teekonda tavaliselt väikse ja ühtse tiimina. Nad annavad üksteisele otsekohest tagasisidet, kuid samal ajal teevad nad seda suurima hoolivusega. Mida suuremaks firma paisub, seda anonüümsemaks muutuvad ka töötajatevahelised suhted. Suur tõenäosus on sellise keskkonna tekkimisele, kus kõrgema positsiooniga inimestega suheldakse manipuleeriva ebasiirusega ja madalama positsiooniga vastiku agressiivsusega. Kultuur muutub mürgiseks. Raamatu autor annab kätte meetmed, kuidas liikuda tagasi kultuuri poole, kus hoolivus ja otsekohene tagasiside käivad käsikäes. Kim Scotti missioon on aidata vältida tema tehtud juhtimisega seotud vigu. Seega saab lugeda palju õpetlikke autori isiklikke lugusid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv