Majandus ja finantsid

William Green “Rikkam, targem, õnnelikum : maailma parimate investorite võidud turgudel ja elus”, 2021

William Green hakkas huvituma investeerimisest pärast korteri müüki väiksema summa arvele tekkimist. Lugedes ja õppides investeerimise kohta oli tema eelis see, et ajakirjanikuna on tal võimalus intervjueerida väga paljusid põnevaid ja inspireerivaid investoreid. Vesteldes investeerimislegendidega koorusid vastused üldistele küsimustele nagu millised põhimõtted, meetodid, tõdemused, harjumused ning isikuomadused võimaldavad pikas perspektiivis turgu lüüa ja rikkaks saada. Ja  mis kõige olulisem, kuidas saavad nende legendide teadmistest ja tegudest kasu lõigata tavalised inimesed. Autor on veendunud, et nende säravate investeerijatelt ei ole ainult õppida, kuidas rikkaks saada, vaid ka kuidas muuta oma mõtteviisi, teha otsuseid, muuta nõrkused tugevusteks jne.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv