Juhtimine ja turundus

Dan Heath “Ülesvoolu : kuidas lahendada probleeme enne nende tekkimist”, 2022

See on raamat muutuste juhtimisest ning probleemide lahendamisest. Autor kirjeldab veenvalt, kuidas kipume ühiskonnana väärtustama probleemidele reageerimist ja allavoolu lahendamist, selle asemel et nende tekkimist ennetada. Raamat pakub häid näiteid probleemide ennetamisest ehk ülesvoolu mõtlemisest, samuti takistustest, mis võivad sel teel ette tulla. Kuigi autor keskendub organisatsioonidele, saab neid põhimõtteid suurepäraselt ka isiklikus elus rakendada.

„Gramm ennetust on parem kui terve kilo ravi“, kuid tihti pole meie teod nende sõnadega kooskõlas: avaldame ju lakkamatult austust reageerimisele, taastumisele, päästmisele. Kui palju probleeme sallime põhjusel, et oleme unustanud: me suudame neid ennetada?

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv