Arhitektuur ja kunst

“Eyes of the City : Architecture and Urban Space after Artificial Intelligence”, 2021

Millist mõju avaldab digitaliseerimine arhitektuurile? Millist rolli mängib tehisintellekt linnaruumi kujundamisel? Ja kuidas see muudab linnaelanike elu? Shenzhenis 2019. ja 2020 aasta talvel toimunud urbanismi ja tehnoloogia näitus, mille põhjal on kirjutatud ka see raamat,  otsis nendele küsimustele vastuseid.

Raamat nihutab mõiste “näituse kataloog” traditsioonilise tähenduse piire. Raamat on jaotatud kolmeks osaks, mida on võimalik näha ka teost avamata köite värvilahendusest. Esimene osa keskendub näitusele eelnenud kuraatorite tööle, avalik arutelu ja näituse sisu.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER / Check the availability from e-catalogue ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv