Psühholoogia ja pedagoogika

Richard M. Felder “Teaching and Learning STEM : A Practical Guide”, 2016

Tegemist on raamatuga STEM õppest, mis põhineb ideel harida õpilasi loodus- ja täppisteadustes interdistsiplinaarse ja rakendusliku lähenemisega. Õpe võimaldab õppijal teostada projekte insenertehnilisi protsesse rakendades.

Raamatus antakse nõuandeid, kuidas planeerida ja viia läbi tunde, milles õpilased oleks aktiivselt kaasatud olenemata klassi suurusest; kuidas kasutada tehnoloogiaid veebi- ja hübriidkursustel; aidata õpilastel arendada endas probleemide lahendamise oskusi, loovat ja kriitilist mõtlemist ning enesejuhitavat õppimist.

Lisatud on õpetamisstrateegiad lühikeste ja arusaadavate kirjeldustega. Ükski neist ei nõua revolutsioonilisi ja mahukaid muudatusi, vaid pigem traditsiooniliste ja uute meetodite järkjärgulist integreerimist.

Raamat on ka olemas andmebaasis ProQuest Ebook Central Collection

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv