Arhitektuur ja kunst

“Spaces of Uncertainty : Berlin revisited”, 2018

Vaatamata Berliini suurtele muutustele, mille läbi on saanud lõhestatud linnast loomepealinn, on veel seal leida killustatust ja tühja linnasisest maad. Raamat paljastab selle ruumi muutuva olemuse ja keeruka poliitika. Aastatel 2001–2016 tehtud fotod näitavad, kuidas eikellegimaa on asendunud uute korteritega ja maa-alused olengukohad on muutunud kaubanduskeskusteks. Lisaks viiakse lugeja ülejäänutesse linnakõrbetesse ja ootamatutesse vabaduse kantsidesse kõige ikoonilisemate väljakute kõrval. Kogumikust leiab veel tuntud linnamõtlejate esseid, mis arutlevad nende hallalade üle linnades.

Raamat on ka olemas andmebaasis ProQuest Ebook Central Collection: https://ebookcentral.proquest.com/lib/tktk/detail.action?docID=5158317

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER / Check the availability from e-catalogue ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv