Arhitektuur ja kunst

Liis Saar “Graafilise disaini näpunäited : abiks algajale kujundajale”, 2021

Tegemist on vajaliku raamatuga neile, kes teevad kujundustöös alles esimesi samme. Varasemalt eesti keeles kujundusteemalisi raamatuid ilmunud pole, kui ainult tõlkekirjandust ja needki on keskendunud mingile kindlale kujundusprogrammile.

Käesolev raamat on neile, kes tegelevad igapäiselt dokumentidega ja peavad neid muutma visuaalselt atraktiivsemaks.

Liis Saar tutvustab kujundamise põhitõdesid, erinevaid kirjastiile, värvide kasutamist, kasulikke tasuta veebirakendusi kujundamiseks, fotode valimise põhimõtteid jm praktilisi nõuandeid, mida erinevate kujunduste (sotsiaalmeedia, reklaamid, trükised, uudiskirjad) loomisel tähele panna.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv