Majandus ja finantsid

Joel Greenblatt “Eduka investori taskuraamat”, 2022

Finantsmaailm ja aktsiaturud on paljudele inimestel heidutavad. Ometi sõltub investeerimisotsustest, milline on inimeste tulevane kindlustunne ja pensionipõlv. Raamatu autori eesmärk seda raamatut kirjutades oli luua lühike ja lihtne käsiraamat, mis mitte üksnes ei seletaks asju lastele arusaadavas keeles, vaid oleks abiks ka paljudele investoritele.

Raamatu kontseptsioon võib tunduda lihtne, aga iga samm sellel teekonnal on asja pärast. Püsides reel saab lugeja teada, kuidas vaadelda aktsiaturgu, miks valdav osa professionaalseid investoreid ei ole edukad, kuidas leida häid ettevõtteid soodsa hinna eest ja kuidas ületada turgu täiesti iseseisvalt.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv