Psühholoogia ja pedagoogika

Jordan. B. Peterson “Tähenduse teejuhid : usu arhitektuur”, 2022

Raamatu autor Jordan Bernt Peterson on Toronto ülikooli professor, kliiniline psühholoog ja kultuurikriitik. Ta on õpetanud mütoloogiat juristidele, arstidele ja äriinimestele, konsulteerinud ÜRO peasekretäri, aidanud oma kliinilistelklientidel hallata depressiooni, obsessiiv-kompulsiivset häiret, ärevust ja skisofreeniat ning on pidanud palju loenguid Põhja-Ameerikas ja Euroopas. 22. juunil käis ta ka Eestis Saku Suurhallis loengut pidamas.

Ta alustas Carl Gustav Jungi ja paljude teiste psühholoogia-, filosoofia-, teadus- ning kirjandusmaailma suurkujude mõttekäike sünteesiva „Tähenduse teejuhid“ kirjutamist aastal 1985.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv