Arhitektuur ja kunst

“OMA : Architektur und Baudetails = Architecture and Construction Details”, 2019

OMA (Office for Metropolitan Architecture) on üks maailma mõjukamaid mõttekodasid arhitektuuri ja linnaplaneerimise valdkonnas. Büroo on asutatud  Pritzkeri auhinna laureaadi staararhitekti Rem Koolhaasi poolt. OMA arhitektid teevad tihedat koostööd AMOga, mis on uurimis- ja disainistuudio, kes rakendab arhitektuurilist mõtlemist väljaspool asuvates valdkondades. Mõlemal on ühised eesmärgid – mõelda arhitektuurist kaugemale, tavadest lahtiütlemine, uute võimaluste avastamine. Arhitektuur on pidevalt muutuvate tingimuste ja perspektiivide lõputu protsess.

Käesolev OMA monograafia tutvustab mitmete aastate pikkusest arhitektuuritööst muljetavaldavaid projekte, kirjeldab ideid, tehnikaid ja protsesse.

Raamat on paralleelselt saksa ja inglise keeles-

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv