Arhitektuur ja kunst

“Zu Hause. Architektur zum Wohnen in der Stadt = At Home. Architecture for Urban Living”, 2022

Mida tähendab linnas elamine tänapäeval? Linnakeskused on ühiskonnas toimuvate muutuste mootorid. Linnastumine on kasvav trend üle maailma. Inimestele ei jätku elamispindasid. Ennustatakse, et aastaks 2050 elab linnades 80% inimestest – kõigile peab jätkuma elamispinda. Appi tulevad arendajad, kes ehitavad suurtes kogustes maksimaalse tuluga uusarendusi, aga mille ehituskvaliteet või arhitektuuriline tase võib olla väga madal. Lisaks toimub pidev hoonete vananemine. Kuidas tagada inimestele elamisväärsed kodud, mida on võimalik tavainimesel endale soetada? Mida me teeme juba olemasolevate vananenud hoonestusega? Arhitektidel on võimalus neid küsimusi lahendada.Raamat tutvustab 26 edukat projekti, mis proovivad neid probleeme lahendada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv