Psühholoogia ja pedagoogika

Hans Rosling “Factfulness : Ten Reasons We’re Wrong About the World – and Why Things Are Better Than You Think”, 2018

Kui küsida inimeste käest küsimusi globaalsete trendide kohta – milline protsent maailma rahvastikust elab vaesuses; miks maailma rahvastik kasvab; kui paljud tüdrukud lõpetavad kooli – siis on vastused alati valed.

Hans Rosling selgitab oma raamatus, miks see just niimoodi on. Ta toob välja kümme põhjust, miks meie arusaam maailmast moonutatud on – alustades inimeste viisist jagada maailma kaheks kuni viisini, kuidas me tarbime meediat.

“Factfulness” on lootusrikas raamat inimkonna arengupotentsiaalist, kui me lähtume faktidest, mitte oma loomupärastest eelarvamustest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv