Majandus ja finantsid

Jummiy Soni “Rajajad : lugu PayPalist ja Silicon Valley ajalugu muutnud ettevõtjatest”, 2022

Jimmy Son uurib oma raamatus PayPali rahutuid algusaegu. See on raamat, mis räägib ambitsioonidest, leiutistest ja uuendustest. Kõikide selle perioodi üleelanud ettevõtjate (Elon Musk, Peter Thiel, Amy Rowe Klement, Julie Anderson, Maks Levtšinm, Reid Hoffman) hilisem looming kannab PayPali pitserit.

Raamatusse on kogutud sadu intervjuusid ja seninägemata materjali, mis näitavad, kuidas pandi algus kasvavatele digitaalsetele idufirmadele, sularahavabale valuutale, mobiilsetele rahaülekannetele jne.

Tegemist on haaravalt kirjutatud looga leidlikkusest ja teenustest, mis on jätnud võimsa jälje tänapäeva elule.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv