Hoonete ehitus

Artu Ellmann, Tarmo Kall, Karin Kollo ja Aive Liibusk “GNSS – globaalne satelliitnavigatsioonisüsteem geodeetilise täpsusega asukohamääranguks : õpik kõrgkoolidele”, 2022

Käesolev õpik koostati ning avaldati Haridus- ja Teadusministeeriumi programmi „Eestikeelsete kõrgkooliõpikute loomise toetamise põhimõtted 2018– 2027“ toel. Tegu on esimese eestikeelse GNSS-i teemalise kõrgkooliõpikuga, kuhu on koondatud varasemate aastate õpetamiskogemus, erinevad materjalid ja kaasaegsed tehnoloogia arengud. Tegu on suurepärase õpikuga, sest see ei eelda lugejalt mingeid varasemaid teadmisi tavageodeesia põhimõistetest ja -seostest. Õpik aitab oluliselt teiste erialade tudengitel ja praktikutel omandada taustateadmisi GNSS-ist (globaalne satelliitnavigatsioonisüsteem), mõista teksti ja luua mitmeid seoseid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv