Majandus ja finantsid

Mohnish Pabrai „Dhandho investor : madala riskiga väärtusmeetod kõrge tootluse teenimiseks“, 2023

Investoritega käib kaasas teatud salapära – kuidas nad küll suudavad enda aktsiaportfelli leida nn õiged aktsiad, mis tagavad neile metsikud tootlused. Alustav investor võiks alguses lugeda rohkelt investeerimisraamatuid või õppida targematelt. Kui sul on 650 tuhat dollarit vaba raha, siis saaksid õhtustada näiteks Warren Buffettiga. Teatavasti Mohnish Pabrai seda omal ajal tegigi ja selline lüke tasus end ära – hetkel on ta üks edukamaid investoreid. Mõne aja eest avaldas Mohnish Pabrai aga raamatu „Dhandho investor“, kus erinevate näidete abil lugejat õpetab. Näiteks tasuks osta vastupidava konkurentsieelisega ettevõtteid või lihtsaid ärisid valdkondades, kus muutused on ülimalt aeglased.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv